In Oost-Thailand, in het district Rayong is een grote brand in een PVC-fabriek uitgebroken

RAYONG:- Gistermiddag brak er een brand uit in een fabriek van een fabrikant van polyvinylchloride (PVC) in het industriegebied Map Ta Phut in het hoofddistrict Rayong. Deze brand was ongeveer twee uur later onder controle.

Er zijn geen slachtoffers gemeld bij de brand die om 12.25 uur begon bij Plant VCM1 van Thai Plastic and Chemical Co Ltd (TPC) in Tambon Map Ta Phut.

De brand veroorzaakte donkere rookwolken boven de fabriek en de brand was voor TPC aanleiding om een ​​noodsituatie van niveau 2 uit te roepen.

Met drie brandweerwagens die door TPC en Thai Polyethylene Company Ltd werden gestuurd en met 30 brandweerlieden van de twee bedrijven, werd de brand om 14.00 uur onder controle verklaard. De brandweerwagens waren speciale typen die chemische blusmiddelen gebruikten.

Kort nadat de brand uitbrak, waarschuwde TPC omwonenden om hun ramen en deuren te sluiten uit angst dat verontreinigende stoffen van de chemische brand hun gezondheid zouden aantasten.

TPC is een fabrikant en distributeur van PVC en aanverwante producten. Het bedrijf biedt hars, verbindingen, chemicaliën en andere aanverwante producten.

Olleke Bolleke in Oost-Thailand 

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!