đŸŽ„ | De Khao Kheow Open Zoo in Oost-Thailand herstelt om 24-uurs live-camera om belangstellenden naar het dwerg nijlpqard “Moo Deng” te kijken

CHONBURI:- Narongwit Chodchoi, directeur van Khao Kheow Open Zoo in Chonburi, kondigde de restauratie aan van de populaire 24-uurs live-streamingcamera van de dierentuin, bekend als de ‘Moo Deng’-pygmee-nijlpaardcamera, dat eerder technische problemen ondervond. De camera, toegankelijk via het onlineplatform www.zoodio.live, stelt bezoekers in staat om de dieren van de dierentuin te bekijken en ermee te interacteren vanuit het comfort van hun eigen huis.

Zoodio.live biedt een nieuwe manier om wilde dieren te ervaren, met een verscheidenheid aan interactieve functies die zijn ontworpen voor zowel entertainment als educatie. Het platform omvat een Live Streaming-systeem voor close-up observatie van dieren, een interactief 3D-model waarmee gebruikers kunnen inzoomen en weergaven kunnen roteren voor gedetailleerde studie, en documentaire video’s met diepgaande informatie over de dieren.

Daarnaast zijn er educatieve artikelen en meer verrassingen binnen het platform om de gebruikerservaring te verbeteren. Bezoekers kunnen nu op elk moment afstemmen om te genieten van de schattige capriolen van de dieren in de dierentuin via deze virtuele ervaring op www.zoodio.live.

Olleke Bolleke in Oost-Thailand 

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!