Moo Deng, het baby-dwergnijlpaard is Oost-Thailand is zo populair dat de bevolking haar maar 5 minuten mag bezoeken

CHONBURI:- Moo Deng, het baby-dwergnijlpaard in Khao Kheow Open Zoo in Oost-Thailand is snel uitgegroeid tot een wereldwijde internet sensatie nadat de dierentuin video’s van haar begon te posten. Maar dierentuinmedewerkers verklaarde ook dat de toegenomen aandacht heeft geleid tot slecht gedrag van sommige bezoekers.

Foto’s van Moo Deng, die pas 2 maanden oud is, overspoelen sociale media, waarbij de Utah Jazz de nijlpaard opnam in een bericht over de thuiswedstrijd van het team. Sephora Thailand vierde Moo Deng’s sterrenstatus door op sociale media te posten over hoe je “als een babynijlpaard, zo verlegen kunt worden”.

Ze heeft ook een toename in het aantal bezoekers aan de Khao Kheow Open Zoo in Chonburi getrokken. Maar dierentuinmedewerkers hebben het aantal bezoeken beperkt omdat er water over haar heen is gegoten en er voorwerpen naar haar zijn gegooid door bezoekers. 

In een bericht op sociale media in het weekend zeiden dierentuinmedewerkers dat bezoekers Moo Deng op zaterdag en zondag slechts vijf minuten mochten zien.

Olleke Bolleke in Oost-Thailand 

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!