“Texas Chicken” vliegt Thailand uit

BANGKOK:- De Amerikaanse fastfoodketen Texas Chicken heeft zijn vertrek uit Thailand aangekondigd. Na negen jaar activiteiten in het land zal het bedrijf eind september alle vestigingen sluiten.

Texas Chicken maakte de aankondiging in een recent bericht op sociale media bekend. “Het is tijd om afscheid te nemen van Texas Chicken na negen jaar van heerlijke herinneringen”, aldus de verklaring.

Texas Chicken, bekend om zijn speciale aanbod van gebakken kip, is sinds 2014 actief in Thailand en werkt samen met franchisepartner PTT Oil en Retail Business Public Company Limited (PTTOR). In juni van dit jaar werd gemeld dat het aantal Texas Chicken-locaties daalde van 100 naar 97. Ondanks een geschatte marktomvang van 27 miljard baht in de Thaise gefrituurde kipsector domineert KFC de markt met een aandeel van 90 procent.

De toekomst van de door Texas Chicken vrijgekomen locaties bij PTT-tankstations blijft onzeker, aangezien PTTOR nog geen plannen heeft vrijgegeven over welk merk of welke keten deze gaten zou kunnen opvullen.

Olleke Bolleke in Thailand

Tags:

Eén gedachte over ““Texas Chicken” vliegt Thailand uit”

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!