Barmedewerkster in Pattaya zonder enige reden door onbekenden gemolesteerd 

PATTAYA:- Een 20-jarige barmedewerkster, Khun  Paphassara P, werd recentelijk het slachtoffer van een on-geprovoceerde aanval buiten een hotel in het centrum van Pattaya .

Khun Paphassara meldde bij de politie dat de confrontatie begon toen een van de aanvallers contact met haar opnam via een gemeenschappelijke vriend op Facebook, en zei dat ze haar “niet aardig vonden” en haar wilden ontmoeten. In een poging de kwestie vreedzaam op te lossen, stemde ze ermee in om de persoon buiten haar hotel te ontmoeten.

Toen ze aankwam, werd ze echter geconfronteerd met zes mensen – drie mannen en drie vrouwen – die duidelijk maakten dat er geen specifiek probleem was. Ze zeiden dat ze haar gewoon wilden aanvallen. Zonder enige aanleiding begon de groep khun Paphassara aan te vallen, waardoor ze gewond raakte. De aanval stopte pas toen toeristen en een bewaker van het hotel tussenbeide kwamen, waardoor verdere wonden werden voorkomen.

Khun Paphassara meldde het incident vervolgens bij de politie van Pattaya City en diende CCTV-beelden in waarop de aanval en de identiteit van de aanvallers duidelijk waren vastgelegd. In haar verklaring gaf mevrouw Paphassara aan geschokt te zijn dat ze door vreemden werd aangevallen en riep ze de lokale autoriteiten op om daadkrachtig op te treden. 

Ze uitte ook haar bezorgdheid dat dergelijk geweld de reputatie van Pattaya als veilige bestemming voor zowel de lokale bevolking als bezoekers aantast. 

De politie is een onderzoek gestart en bekijkt de beelden om de verantwoordelijken te identificeren en aan te houden.

Olleke Bolleke in Pattaya

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!