Motorrijder in het district Thonburi, Bangkok gewond, nadat een bouwkraan op zijn kant viel

BANGKOK:- Een bouwkraan in de wijk Thonburi in Bangkok is gisteren op zijn kant gevallen waarbij een passerende motorrijder ernstig gewond raakte. Het ongeval vond plaats nabij een bouwplaats voor een metro bij de ingang van Soi Taksin 9/3 aan de Somdet Phra Chao Taksin Road, niet ver van het Samitivej Thonburi-ziekenhuis.

De gewonde man liep een gebroken rechterbeen en een wond aan zijn linkerschouder op. Reddingswerkers waren snel ter plaatse en brachten hem onmiddellijk naar het nabijgelegen Samitivej Thonburi-ziekenhuis.

Een ooggetuige van het incident beschrijft dat de kraan tijdens het werk begon te slingeren en kort daarna omviel. “Ik zag de kraan werken en opeens begon hij heftig te zwaaien. Er volgde een hard geluid en daarna kantelde de kraan”, aldus de ooggetuige, die een paar meter verderop op zijn motor zat. De kraan begroef de motor onder zich, waardoor de bestuurder ernstig gewond raakte.

Bij een eerste inspectie van de plaats van het ongeval bleek dat de grond nabij de plaats van het ongeval duidelijke tekenen van verzakking vertoonde. Op de plaats waar de kraan stond was een aanzienlijke depressie zichtbaar, waardoor de autoriteiten dachten dat instabiliteit van de grond de instorting mogelijk had veroorzaakt

Olleke Bolleke in Bangkok

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!