🎥 | Lullig nieuws vanuit Thailand, kapper gaat viraal voor prijslijst op basis van penisgrootte

AYUTTHAYA:- Een kapper in de centrale provincie Ayutthaya ging viraal op Thaise sociale media omdat hij klanten liet betalen op basis van de grootte van hun penis, in plaats van de lengte van hun haar.

Een foto van de serviceprijslijst in de kapperszaak in Ayutthaya werd gedeeld door talloze Thaise persbureaus en internetgebruikers. Op de prijslijst stond: “Kleine penis 40 baht, middelgrote penis 60 baht, grote penis 80 baht en Mo (gemodificeerde) penis 100 baht.”

Ter illustratie 😂

De kapper, de 40-jarige Apirak Klinbuppha alias “Tee” vertelde in een interview met Channel 3 dat hij de kapperszaak pas drie maanden geleden opende en zeer positieve feedback kreeg. Hij geloofde dat de servicekosten op basis van de grootte van de penis een belangrijke rol speelden bij het aantrekken van klanten.

Apirak legde uit dat hij al meer dan acht jaar op zoek was naar zijn droombaan en in verschillende sectoren had gewerkt voordat hij geluk vond als kapper. Zijn winkel, gelegen in de buurt van een van de populaire toeristische attracties van Ayutthaya, Prasat Nakhon Luang, was ingericht in een vintage stijl die paste bij historische attracties.

Apirak vertelde dat hij zijn kapperszaak nog geen naam had gegeven en er geen reclame voor had gepland. Hij had niet verwacht dat de humoristische servicekosten zijn bedrijf viraal zouden laten gaan, en legde uit dat het zijn persoonlijkheid weerspiegelde. Hij beschreef zichzelf als een vrolijk persoon die ervan geniet om goede vibes te verspreiden.

In het interview legde Apirak het prijssysteem verder uit.
“De servicekosten zijn eigenlijk afhankelijk van de leeftijd en het kapsel van de klant, net als in andere kapperszaken. Ik reken kinderen, zoals kinderen op de basisschool, het tarief voor een kleine penis van 40 baht. Middelbare scholieren betalen het tarief voor een middelgrote penis van 60 baht, terwijl volwassen klanten het tarief voor een grote penis van 80 baht betalen. Elke klant die een complexer kapsel wil, moet 100 baht betalen.”

Apirak voegde toe dat hij ook gratis diensten verleent aan ouderen, mensen met een beperking en jonge kinderen. Hij benadrukte dat de humoristische prijzen niet de enige attractie waren, omdat hij vertrouwen had in zijn vaardigheden en verzekerde dat elke klant tevreden zou vertrekken.

Een klant gaf een luchtig interview aan de media terwijl hij zijn haar liet knippen.
‘Ik heb deze kapperszaak gekozen vanwege het prijsbord buiten. Als ik het bord niet had gezien, had ik deze plek niet uitgekozen. Ik ben benieuwd hoeveel het gaat kosten, want mijn omvang is behoorlijk indrukwekkend.

Olleke Bolleke in Pattaya

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!