Thaise echtgenoten zouden de ‘meest ontrouwe’ ter wereld zijn

PATTAYA:- Volgens de gegevens van het form “World of Statistics” die op 1 september zijn gepubliceerd, zijn getrouwde Thaise mannen naar verluidt de meest ontrouwe ter wereld. 56% van hen bedriegt hun echtgenoten.

In een X-bericht zei World of Statistics (@stats_feed) dat het percentage vreemdgaande getrouwde mannen per land als volgt was: Thailand 56%, de Nederlanders kunnen er ook wat van 30% van hen gaat vreemd, terwijl 16% van zuiderburen, België zich met een ander de liefde bedrijft.

World of Statistics merkte op dat deze rangschikking moet worden beschouwd als een algemeen overzicht in plaats van een exacte meting, omdat de gegevens sterk variëren afhankelijk van de bron en methodologie.

De bronnen waren verschillende onderzoeken naar seksueel gedrag en ontrouwcijfers uit wetenschappelijke tijdschriften en gerenommeerde onderzoeken, onderzoeken uitgevoerd door organisaties als Durex, die wereldwijde onderzoeken naar seksuele gewoonten hebben gepubliceerd, en rapporten en artikelen van nieuwskanalen die sociaal gedrag en trends behandelen.

Uit een onderzoek van de American Psychological Association bleek dat 20-40% van de echtscheidingen wordt veroorzaakt door een affaire. De ontdekking van een affaire kan een echtscheiding veroorzaken, maar er waren waarschijnlijk problemen in het huwelijk vóór de affaire. Wanneer huwelijksproblemen niet worden aangepakt, kunnen ongelukkige echtgenoten zich wenden tot iemand buiten de relatie, suggereerde het onderzoek.

Het onderzoek ontdekte ook dat mannen minder snel scheiden dan vrouwen als er een affaire is: 61% van de mannen die vreemdgingen, is nog steeds getrouwd, terwijl 34% gescheiden is. Maar slechts 44% van de vrouwen die vreemdgingen, is nog steeds getrouwd en 47% is gescheiden.

Olleke Bolleke in Pattaya

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!