Drievoudige moord schokt de gemeenschap in Prachuap Khiri Khan

PRACHUAP KHIRI KHAN:- Een brute drievoudige moord in de provincie Prachuap Khiri Khan heeft een gemeenschap in shock achtergelaten. Een zwangere vrouw, haar dochter en haar man werden vermoord aangetroffen op verschillende locaties. De politie denkt dat het motief een overval was.

De politie ontving gisteren een melding over de ontdekking van de lichamen van een 38-jarige zwangere vrouw en haar zevenjarige dochter in hun huis in Huai Yang, district Thap Sakae. De politie coördineerde met medische professionals en onderzoekseenheden voordat ze naar de plaats van het delict gingen om een ​​grondig onderzoek uit te voeren.

In het huis had de vrouw, die acht maanden zwanger was, ernstige hoofd- en gezichtsverwondingen opgelopen door een hard voorwerp. Haar dochter had ook hoofdletsel en leek ongeveer drie dagen dood te zijn toen ze werden ontdekt.

Uit eerste onderzoeken bleek dat de slachtoffers de Myanmarese nationaliteit hadden 

De politie de lichamen naar het Thap Sakae-ziekenhuis laten overbrengen en is een diepgaand onderzoek gestart om de daders te arresteren, terwijl ze ook op zoek waren naar de echtgenoot van de overleden vrouw voor verhoor.

Later diezelfde dag, rond 15.30 uur, werd de politie gewaarschuwd voor de ontdekking van het lichaam van de echtgenoot in een rubberplantage op een berg in de buurt van een lokaal kinderdagverblijf in Ban Hua Khao, Huai Yang. Zijn keel was doorgesneden en zijn lichaam werd gevonden met een zak rijst, een waterkoeler, brandstof en andere persoonlijke spullen verspreid in de buurt.

De politie vermoedt dat de brute moorden zijn gepleegd door twee Myanmarese landgenoten die de echtgenoot had uitgenodigd om met hem samen te werken. Het motief lijkt te zijn om de familie te beroven van de 50.000 baht die ze hadden gekregen voor het kappen van de rubberbomen.

Een dorpsbewoners merkte op: “Geweld van deze aard heeft zich nog nooit eerder voorgedaan in ons dorp.”

De verdachten namen ook een gouden ketting en de motorfiets van het gezin mee. Er wordt aangenomen dat de twee daders via natuurlijke grensovergangen terug naar Myanmar zijn gevlucht.

Olleke Bolleke in Centraal-Thailand 

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!