De speciale Royal Blossom-toeristentrein zal deze maand elk weekend Hua Hin bezoeken

HUA HIN:- De Thaise staatsspoorwegen, de SRT, heeft een speciale toeristentreindienst aangekondigd: de ROYAL BLOSSOM. Deze gaat vanaf september 2024 elk weekend rijden.

Deze eendaagse rondreis van Bangkok naar Hua Hin biedt passagiers een luxe reiservaring en de mogelijkheid om de historische charme van Hua Hin te ontdekken.

De ROYAL BLOSSOM-trein rijdt op zaterdag en zondag en vertrekt om 06:45 uur vanaf het Hua Lamphong-station in Bangkok en komt om 10:30 uur aan in Hua Hin. De terugreis vertrekt om 17:53 uur vanuit Hua Hin en de trein wordt om 21:55 uur in Bangkok verwacht. De dienst rijdt op 7, 8, 14, 15, 21, 22, 28 en 29 september.

Bij aankomst in Hua Hin krijgen passagiers de kans om iconische bezienswaardigheden te bezoeken, zoals het treinstation van Hua Hin, het King Vajiravudh Paviljoen en de Spoorwegbibliotheek.  De route omvat ook een lunch bij Krua Ban Kru, winkelen voor traditionele Thaise stoffen bij Khomapastr en een bezoek aan Khao Tao Reservoir, een koninklijk irrigatieproject.

Extra stops zijn onder andere het Phra Piya Samakkhirangsarn Pavilion en het Khao Tao Handicraft Center, bekend om zijn 5-sterren OTOP-producten. De dag wordt afgesloten met een bezoek aan de populaire avondmarkten van Hua Hin, Cicada Market en Tamarind Market.

De ROYAL BLOSSOM biedt twee zitopties: individuele personenautotickets voor 1.799 baht per persoon en groepsautopakketten voor 15.999 baht per kamer, geschikt voor vier tot zes personen. Ticketprijzen zijn inclusief treinkaartjes, busvervoer met airconditioning, toegangsprijzen voor attracties, maaltijden, drankjes en ongevallenverzekering.

Kaartjes gaan in de verkoop vanaf 08:30 op dinsdag 3 september 2024, met een limiet van 176 beschikbare plaatsen per reis. Ze kunnen worden gekocht bij treinstations in het hele land of via het D-Ticket-systeem van de SRT. Voor meer informatie kunnen klanten contact opnemen met de 24-uurs servicelijn van de SRT op 1690.

Olleke Bolleke in Centraal-Thailand 

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!