Het Amazing Music Festival in Pattaya is gisteren succesvol van start gegaan

PATTAYA:- Het “Amazing Music Festival” begon gisteravond met een spectaculaire start dat vandaag en morgen verder zal plaatsvinden op het strand in Pattaya Klang, schuin tegenover het Hard Rock Hotel Pattaya. Onder het motto “Over The Horizon combineert het festival muziekoptredens van topklasse met lokale culinaire hoogstandjes, waardoor het toerisme in de regio een nieuwe impuls krijgt.

De openingsceremonie werd geleid door Khun Penpisut Jintasophon, staatssecretaris bij het ministerie van Toerisme en Sport. Hij kreeg steun van Khun Poramet Ngampichet, burgemeester van Pattaya, en Khun Apichai Chatrachaleomkit, vice-gouverneur voor product- en toerismeontwikkeling bij de Tourism Authority of Thailand (TAT), evenals andere vertegenwoordigers uit de politiek en het bedrijfsleven.

Bij de muzikale start gisteravond brachten artiesten als Nene Pornnappan, The Toys, Yinwar en Atom het publiek in vervoering. 

Festivalbezoekers kunnen vandaag en morgen nog meer topacts verwachten zoals No One Else, Season Five, Mos & Bank en Twopee. 

Olleke Bolleke in Pattaya

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!