Veiligheid staat voorop tijdens maritieme inspecties op de Bali Hai Pier van Pattaya

PATTAYA:- Als onderdeel van de strategie “Pattaya Model” om de veiligheid op zee te verbeteren, heeft een recente reeks inspecties op Bali Hai Pier positieve resultaten opgeleverd. De inspecties, uitgevoerd door toeristische politie en maritieme veiligheidseenheden, omvatten een uitgebreide controle van de certificaten van de bootoperators, de zeewaardigheid van het schip, het geluidsniveau van de motor, de vereiste documentatie en de veiligheidsuitrusting aan boord. 

In totaal werden 11 boten geïnspecteerd en er werden geen overtredingen gevonden.

Naast de inspecties handhaafde de toeristen politie de Pattaya Order No. 3063/2567, die het gebruik van piergebieden reguleert. De order verbiedt het aanmeren van boten ‘s nachts of het langdurig parkeren van boten aan de pier, met naleving vereist voor 15 augustus 2024. 

Tijdens de recente inspectie werden twee Cambodjaanse mannen aangetroffen op een boot zonder de juiste documentatie. Ze werden aangehouden en meegenomen naar het politiebureau van Pattaya om te worden aangeklaagd voor illegale binnenkomst en het werken zonder werkvergunning.

Olleke Bolleke in Pattaya

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!