De mooie azuurblauwe zee bij Pattaya in Oost-Thailand  krijgt uitgebreide virale aandacht

PATTAYA/KOH LARN:- Een bemanningslid van een toeristenboot is het middelpunt geworden van een virale storm nadat er een video opdook waarin te zien is hoe hij in de zee bij Koh Larn poept.

De clip heeft verontwaardiging gewekt en dringende zorgen opgeroepen over het gedrag van personen in de toeristenindustrie en de mogelijke impact ervan op de beroemde gezinsvriendelijke reputatie van dit paradijselijke eiland.

De VIDEOCLIP die aanvankelijk werd geüpload door een onbekende Facebook-gebruiker, legt de schipper vast terwijl hij zich nonchalant ontlast aan de achterkant van de speedboot in het volle daglicht. Het incident speelde zich af voor de ogen van verbijsterde toeristen en de schipper maakte de hele tijd grapjes met zijn collega’s.

Ondanks dat de oorspronkelijke Facebook-pagina later werd verwijderd, slaagde een luidruchtige groep binnen de Facebook-community van Pattaya erin de clip te redden en breed te delen, wat nog meer onrust veroorzaakte.

Het bemanningslid, alleen aangeduid als Khun Ohm, gaf toe dat hij het had gedaan tijdens een interview. Hij bekende dat hij als schipper die verantwoordelijk was voor het vervoeren van toeristen, soms plotseling last had van maagklachten.

Om dit te verlichten, waagde hij zich op open water en deed hij discreet zijn behoefte achter de boot. Hij erkende echter dat hij deze keer handelde zonder de nodige aandacht te besteden aan de gevolgen.

Khun Ohm uitte zijn spijt over het incident en beloofde dat hij dergelijk gedrag in de toekomst niet zou herhalen. De situatie heeft op sociale media debatten aangewakkerd over de algemene normen die aan personeel in de toeristenindustrie worden gesteld en de noodzaak van strikte hygiënepraktijken om het milieu en beïnvloedbare toeristen te beschermen.

Het blijft onzeker of Khun Ohm juridische gevolgen zal ondervinden van zijn acties. Dit incident volgt op groeiende zorgen over het behoud van het milieu en de openbare fatsoensnormen in toeristische hotspots, waardoor autoriteiten waarschijnlijk de regelgeving rondom dergelijk gedrag moeten heroverwegen.

Hoewel het incident gevoelige kijkers kan alarmeren, zijn er stockfoto’s van Pattaya Bay gebruikt om de gevoeligheid te behouden en tegelijkertijd het verhaal over te brengen.

Olleke Bolleke in Pattaya

Tags:

Eén gedachte over “De mooie azuurblauwe zee bij Pattaya in Oost-Thailand  krijgt uitgebreide virale aandacht”

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!