Autoriteiten in Noord-Thailand hebben 14 miljoen speedpillen in beslag genomen

CHIANG MAI:- De autoriteiten in deze noordelijke province namen hebben 14 miljoen speedpillen in beslag genomen en twee drugskoeriers in het district Chiang Dao gearresteerd. Een gecombineerd team van politie en soldaten zag twee verdachte voertuigen: een pick-up en een autokruispunt in Chiang Dao, zuidwaarts via de Muang Ngai rijdend.

De agenten stopten de voertuigen voor een zoektocht achter de Kadmuang Piangdao-markt in tambon Mae Na. Ze vonden veel zakken kunstmest met drugs verborgen in de laadbak van de pick-up, zo maakte generaal Narit Thawornwong, commandant van de drugsbestrijdingseenheid bekend.

De 45-jarige Thitiphong Kanin en de 42-jarige Pradit Khaomun, beiden inwoners van Chiang Dao, zijn gearresteerd de 14 miljoen speedpillen in beslag genomen, zei generaal Narit. Ook de twee voertuigen werden in beslag genomen.

De twee mannen werden overgedragen aan politie-onderzoekers van de derde divisie van het Narcotics Suppression Bureau voor juridische stappen.

Volgens een politieonderzoek waren de drugs gesmokkeld vanuit een noordelijk grensgebied in Chiang Dao en waren ze bestemd voor de binnengebieden van het land.

Olleke Bolleke in Pattaya

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!