De komende Beach Games 2024 van Pattaya staan Barents voor veel sport en evenzoveel plezier!

PATTAYA:- De stad Pattaya nodigt iedreen opnieuw uit voor een spannend sportevenement! De “Pattaya Beach Games 2024” zullen plaatsvinden op Jomtien Beach van 31 augustus tot 1 september 2024. Deze spannende dagen worden georganiseerd door de gemeente Pattaya in samenwerking met de Thaise Volleyball Associatie, de Pattaya SUP Club en de Pattaya Beach Tennis Club. 

Sportliefhebbers kunnen zich verheugen op drie spannende disciplines: beachvolleybal, funrun en stand up paddling (SUP). Gedurende het hele evenement wordt bovendien een levendig ondersteunend programma met muziek, streetfood en avondentertainment aangeboden, waardoor de perfecte mix van sport en plezier wordt gegarandeerd.

Uw nieuwbeer zet deze de disciplines voor u op een rij:
Beachvolleybal: Van 31 augustus tot en met 1 september 2024 strijden acht heren- en acht damesteams tegen elkaar in een spannend toernooi. De spelen vinden dagelijks plaats vanaf 17.00 uur en beloven spannende duels op het zand.

~ Fun Run: De funrun start op 31 augustus 2024 om 17.00 uur en strekt zich uit over 3 kilometer. Alle sportliefhebbers kunnen meedoen, ongeacht leeftijd en geslacht. Het motto van de run is “Bescherming van het milieu”, en deelnemers worden actief aangemoedigd om afval in te zamelen. Het aantal deelnemers is echter beperkt tot 500 personen.

~ Stand Up Paddling (SUP): Op 1 september 2024 van 06.30 uur tot 13.00 uur gaan we het water op. Deelnemers strijden tegen elkaar in zes categorieën, waaronder volwassenen en jongeren in verschillende leeftijdsgroepen. 

Naast de sportcompetities kunnen bezoekers een gevarieerd animatieprogramma verwachten. ‘s Avonds is er livemuziek, een adembenemende vuurshow en een street food mile met culinaire lekkernijen.

Dit evenement is niet alleen een sportief hoogtepunt, maar dient ook ter bevordering van het sporttoerisme en de lokale economie. Het evenement onderstreept de ambitie van Pattaya om te schitteren als een diverse bestemming die veel verder gaat dan zon, zand en zee.

Bezoek voor meer informatie en registratie voor de Fun Run de officiële Facebook-pagina van het evenement op Pattaya Beach Games 2024 of neem telefonisch contact op met de organisatoren op 080-084.9457?

Olleke Bolleke in Pattaya

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!