Gemeenteambtenaren van Hua Hin hielden een oogje in het zeil bij de wegaanpassingen in Soi 102

HUA HIN:- Dee burgemeester van Hua Hin, Khun Nopporn Wutthikul, leidde een team van functionarissen om toezicht te houden op de voortdurende wegaanpassingen op Hua Hin Soi 102, met name voor de Setthawit School. Deze inspectie volgt op het recente initiatief van de gemeente Hua Hin om het wegdek uit te breiden en drainagebuizen langs de drukke straat aan te leggen.

Het project, dat al de initiële begrotingsgoedkeuring heeft gekregen van de gemeenteraad van Hua Hin, heeft tot doel de veiligheidsproblemen in het gebied aan te pakken. De locatie tegenover de Setthawit School was bijzonder problematisch vanwege overwoekerde bomen die het wegdek binnendrongen en een smaller dan normaal kruispunt, wat regelmatig tot verkeersongelukken leidde.

Tijdens het bezoek observeerden de functionarissen de voortgang van het Ingenieursbureau en andere betrokken instanties. Betonnen barrières zijn van het wegdek verwijderd en overwoekerd gras en bomen die het zicht belemmeren, zijn teruggeschroefd om de veiligheid voor automobilisten en voetgangers te verbeteren.

Olleke Bolleke in Hua Hin

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!