🎥 | Thaise man in Noordoost-Thailand overleeft 3 pistoolschoten op zijn lichaam en beweert nu onsterfelijk te zijn

ISAAN:- Een Thaise man schoot zijn vijand drie keer neer in een dorp in de provincie Buriram tijdens een zeven jaar durende vete, nadat het slachtoffer beweerde dat hij onsterfelijk was. Opmerkelijk genoeg bleek de opschepperij van het slachtoffer ook nog eens waar te zijn, aangezien hij de schietpartij overleefde.

Het slachtoffer, de 40-jarige Khun Somchai, zocht gerechtigheid bij het politiebureau van Satuek en beweerde dat zijn vijand, de 44-jarige Khun Thak, hem begin van de afgelopen week in zijn rug had geschoten. De politie kon de zaak echter aanvankelijk niet voortzetten, omdat Somchai geen bewijs had om Thak te impliceren.

Agenten besloten Thak naar het politiebureau te roepen voor verhoor, waar de verdachte uiteindelijk bekende de schietpartij te hebben gepleegd. Hij leidde de politie naar zijn huis om hen te laten zien waar hij het pistool had verstopt.

Thak legde uit dat hij aan het vissen was toen Somchai hem benaderde en hem begon te provoceren. Somchai beschuldigde Thak ervan vis te hebben gestolen van een lokale landeigenaar en daagde hem uit om hem neer te schieten als hij durfde. 

Volgens Thak beweerde Somchai dat hij niet gedood kon worden.

Thak beweerde dat Somchai toen recht op hem afliep alsof hij een gevecht wilde beginnen, dus trok hij zijn pistool en schoot hij Somchai drie keer neer. Somchai vluchtte vervolgens van de plaats delict.

Thak gelooft nu dat Somchai inderdaad onsterfelijk is omdat de kogels hem niet doorboorden; ze veroorzaakten alleen krasjes op Somchai’s huid.

In een interview met Channel 7 onthulde Somchai dat hij en Thak al meer dan zeven jaar ruzie hadden over verschillende kwesties. Hij beschouwde zichzelf als gelukkig dat hij slechts lichte verwondingen had opgelopen en hield vol dat hij nooit had opgeschept over zijn onsterfelijkheid.

Somchai voegde toe dat hij geloofde dat zijn heilige amulet van wilde zwijnentanden hem van gevaar had gered. Hij vond het amulet in de zuidelijke provincie Chumphon en droeg het al meer dan 10 jaar. Hij verklaarde dat hij het nooit aan iemand zou geven of verkopen.

Als gevolg van dit incident staat Thak een juridische straf te wachten voor zijn poging om Somchai’s onsterfelijkheid te testen. Hij werd beschuldigd van poging tot moord, wat een straf met zich meebrengt van de helft van de straf voor opzettelijke moord onder artikel 288 van het Wetboek van Strafrecht: de doodstraf, levenslange gevangenisstraf of een gevangenisstraf van 15 tot 20 jaar.

Olleke Bolleke in de Isaan

Tags:

Eén gedachte over “🎥 | Thaise man in Noordoost-Thailand overleeft 3 pistoolschoten op zijn lichaam en beweert nu onsterfelijk te zijn”

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!