Autoriteiten van Pattaya hielden een grote maritieme noodoefening in het Bali Hai Haven gebied

PATTAYA:- De adviseur van de minister van Volksgezondheid, Khun Khosit Suwinijjit, leidde eergisteren de openingsceremonie van de MEMS-REX 2024 maritieme medische noodoefening in Pattaya.

Het evenement, gehouden op de Bali Hai Pier, had als doel het vertrouwen in maritieme veiligheid voor toeristen te vergroten. Erecertificaten werden uitgereikt aan deelnemende instanties door de Khun Suwinijjit.

De MEMS-REX 2024-oefening, georganiseerd door het 1st regionaal centrum voor bescherming van maritieme belangen, het MRCP, in samenwerking met het Ministerie van Volksgezondheid en relevante organisaties vond plaats van 21 tot en met 22 augustus 2024. De theoretische training werd gegeven op 21 augustus in het Hard Rock Hotel Pattaya.

Het hoogtepunt van het evenement was de veldnoodresponsoefening, die een virtuele noodsituatie simuleerde met land-, lucht- en zeeoperaties. De oefening was gericht op het assisteren, coördineren en vervoeren van zieke personen op zee, waarbij richtlijnen voor de coördinatie van medische nooddiensten werden herzien. Deze training zorgde ervoor dat operators kennis en begrip kregen van medische nooddiensten voor maritieme incidenten, waardoor ze de levens en eigendommen van het publiek en toeristen efficiënt en effectief konden beschermen.

Olleke Bolleke in Pattaya

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!