Tiener valt na een verhit verkeersconflict in Pattaya een Poolse man aan

PATTAYA:- Na een escalerende verkeersruzie viel een 16-jarige tiener een 58-jarige Poolse burger aan met een scherp mee en verwondde hem ernstig.

De politie van Bang Lamung, werd gisteren om 18.05 uur op de hoogte gebracht van het incident. Onderzoekers en patrouilleagenten haastten zich samen met het Sawang Boriboon reddingsteam ter plaatse om de situatie veilig te stellen en hulp te bieden aan de gewonde man.

Bij aankomst troffen reddingswerkers de vreemdeling aan met een diepe steekwond in zijn nek, net onder zijn linkerkaak. De verwonding veroorzaakte hevige bloedingen en de eerstehulpverleners moesten snel ingrijpen om de toestand van de man te stabiliseren voordat hij naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis werd gebracht.

Volgens een ooggetuige ging de steekpartij vooraf aan een verhitte discussie naar aanleiding van een verkeerscontrole. De Poolse burger, die een auto bestuurde, kwam in conflict met de tiener die motor reed.

De ruzie escaleerde al snel tot een fysieke woordenwisseling waarbij de aanvaller fysiek niet superieur was aan het slachtoffer. In een daad van wanhopig geweld haalde de tiener het scherpe metalen voorwerp tevoorschijn en stak de man neer.

Nog voordat de politie ter plaatse arriveerde, wist de aanvaller op zijn motor te ontsnappen. Korte tijd later arriveerden vrienden van de tiener ter plaatse, gewapend met houten stokken, kennelijk klaar om de ruzie voort te zetten.

Maar de snelle komst van de politie verhinderde verdere escalatie en de groep verspreidde zich in verschillende richtingen. Kolonel Navin Sinthurat gaf onmiddellijk opdracht tot een zoektocht naar de vluchtende verdachte.

Dit schokkende incident veroorzaakte opschudding in Pattaya en voedde de discussies over verkeersagressie en de toenemende neiging tot geweld onder jongeren verder op. De autoriteiten benadrukken dat zij er alles aan zullen doen om de dader voor het gerecht te brengen en de veiligheid van de bevolking te waarborgen.

Het onderzoek loopt nog en de politie heeft er vertrouwen in dat zij de dader snel kan aanhouden. Naarmate het onderzoek naar de zaak vordert, hopen ambtenaren aanvullende details te ontdekken die zullen leiden tot de arrestatie van de verdachte en de achtergrond van dit schokkende incident volledig kunnen ophelderen.

Olleke Bolleke in Pattaya

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!