Inwoners Noordoost-Thailand vrezen voor de bekende rode streep door het digitale portemonneeprogramma nadat premier Srettha weggestuurd is

BURIRAM:- De inwoners uit de Isaan hebben hun zorgen geuit na de uitspraak van het Thaise Constitutionele Hof om premier Srettha Thavisin uit zijn ambt te ontslaan. Veel inwoners maar ook verkopers op de gemeentelijke markt van Buriram uitten de vrees dat het digitale portemonnee-programma, waar reikhalzend naar uitgekeken werd als een broodnodige economische impuls, word geschrapt als een nieuw premier besluit van richting te veranderen.

Dit word wordt nog steeds versterkt door de slechte economische situatie van het land, wat zal resulteren in een verandering in de economie van de wereld die kan destabiliseren.

Volgens de lokale media van Buriram hadden de bewoners ook veel frustratie over de regering achter de rug van de Srettha, waardoor de mensen onvoldoende tijd hebben gehad om de economische problemen en de problemen waarmee zij te maken hadden, aan te pakken. 

We hebben gemerkt dat de nadruk meer ligt op politieke chillen en persoonlijke morele standpunten, zoals het debat over cannabis, dan op het implementeren van tastbare oplossingen voor de economische ontberingen wararmee ze werden geconfronteerd, zoals de stijgende kosten van levensonderhoud.

Olleke Bolleke in de Isaan

Tags:

3 gedachten aan “Inwoners Noordoost-Thailand vrezen voor de bekende rode streep door het digitale portemonneeprogramma nadat premier Srettha weggestuurd is”

  1. dit was te verwachten om niet uit te hoeven betalen ontsloegeb ze de minister.de slogan veel beloven en weinig geven deed de Thais in vreugde leven

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!