Enorme LPG-explosie kon in het noordoosten van Thailand net aan voorkomen worden

KHON KAEN:- Politie en reddingswerkers zijn er vanmorgen vroeg in geslaagd een grote petroleum gasexplosie op een nationale snelweg in de noordoostelijke provincie te voorkomen toen een vrachtwagen met zes ton vloeibaar petroleumgas tijdens het bijvullen van een andere vrachtwagen begon te lekken.

Het incident gebeurde om 00.30 uur tegenover een benzinestation aan de Mitraparp Highway in Ban Nano van tambon Nong Nam Sai in het district Ban Phai. De politie zette het verkeer binnen een straal van twee kilometer rond de locatie af en brandweerlieden overspoelden de enorme, lekkende gasfles op de vrachtwagen met water om een explosie te voorkomen totdat de cilinder leeg was.

Het districtshoofd Ban Phai, Khun Pichai Wanta zei dat de LPG-truck afkomstig was van een gasopslagplaats in het Ban Hat-district om een ​​andere vrachtwagen bij te vullen die werd gebruikt voor snelwegreparaties. Tijdens het bijvullen was er een knal te horen, ontsnapte LPG met kracht uit de cilinder en rende de onbekende vrachtwagenchauffeur weg van het voertuig en belde de politie om hulp.

Olleke Bolleke in de Isaan

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!