Prachtige stoffenontwerpen met Hawaï design die de relatie Pattaya-Chonburi onderstrepen in het stadhuis gepresenteerd

PATTAYA:- Burgemeester Poramet Ngampichet verwelkomde Khun Peerumakorn Worasethaporn alias “Kai” en haar delegatie in het stadhuis van Pattaya, waar ze haar nieuwste exclusieve Hawaïaanse shirts presenteerde met het unieke thema van de kustplaatsen Pattaya en Chonburi.

Khun Worasatrthaporn, in de ontwerpwereld bekend als “Kai Ukas”, is een gevierd Aziatisch ontwerpster met een wereldwijde reputatie, onderscheiden met de “Golden Thimble Award” van De File de Mode, de Sweden World Peace Awards 2018 voor uitstekende kunst en cultuur en de Woman Power International Awards. Ze is ook erkend door het Thaise ministerie van Sociale Ontwikkeling en Menselijke Veiligheid voor haar onbaatzuchtigheid.

Naast haar ontwerponderscheidingen staat Kai Ukas bekend om haar pleidooi voor kwetsbare gemeenschappen in heel Thailand. Haar inspanningen omvatten het creëren van lokale stoffen en producten om deze gemeenschappen te ondersteunen en inkomsten te genereren. 

Haar recente samenwerking met het bureau van het TAT in Pattaya leidde tot de creatie van stoffen ontwerpen die Pattaya en Chonburi vertegenwoordigen, die zijn afgebeeld op Hawaiiaanse shirts die aan de burgemeester zijn gepresenteerd.

Burgemeester Poramet prees Kai Ukas’ inspanningen en benadrukte de positieve impact van haar ontwerpen op het promoten van de lokale cultuur en het genereren van inkomsten voor de gemeenschap. Hij moedigde haar aan om unieke lokale patronen te blijven ontwikkelen die de lokale wijsheid behouden en de ontwikkeling van de gemeenschap ondersteunen.

Olleke Bolleke in Pattaya

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!