Cha-am viert moederdag met een droneshow’s, een waar spektakel om te zien!

CHA-AM:- Deze droneshow’s wordt gehouden van 9 tot 12 augustus in het Cha-Am Beach Viewpoint, met elke avond om 19.30 en 20.30 uur een voorstelling.

Gisteravond leidde de burgemeester van de gemeente Cha-Am, Khun Nakul Pornsombunsiri samen met de khun Pisith Mitkuakul, voorzitter van de Vereniging van Modelvliegtuigen en radiogestuurde sport, de droneshow met 500 drones.

De droneshow’s worden georganiseerd ter gelegenheid van de nationale moederdag en de verjaardag van Hare Majesteit Koningin Sirikit de Koningin-moeder op 12 augustus 2024.

De drones laten verschillende vormen en symbolen in de lucht zien waaronder het Phetchaburi Check-In Point, Khao Wang Phetchaburi, de iconische dubbele palmbomen van Phetchaburi, het beroemde Phetchaburi Khanom Mo Kaeng-dessert, Phra Ram Ratchaniwet Palace (Ban Puen Palace), het Boeddhabeelden van Phetchaburi, het embleem van de gemeente Cha-Am, inktvisswn, dolfijnen, Bryde’s walvissen en symbolen die onder meer de Tourism Authority of Thailand vertegenwoordigen.

Olleke Bolleke in Centraal-Thailand 

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!