Thaise man na een jarenlange klopjacht gearresteerd voor het beroven van toeristen in Hua Hin

HUA HIN:- De politie heeft de arrestatie aangekondigd van een man die wordt gezocht in verband met het beroven van toeristen in Hua Hin, meer dan een jaar geleden. De 35-jarige man, geïdentificeerd als Khun  Arthit, werd gezocht in verband met een reeks tassendiefstallen gericht op toeristen in Hua Hin.

De politie hield Khun Arthit grond van een arrestatiebevel uitgevaardigd door de provinciale rechtbank van Hua Hin nabij een markt in de buurt van Phra Pathom Chedi in het hoofddistrict van provincie Nakhon Pathom aan.

Het bewuste incident vond plaats op 18 augustus 2023, toen twee verdachten op een motor naar verluidt een handtas afpakten van een vrouwelijke buitenlandse toerist. In de gestolen handtas zat 20.000 THB. Het misdrijf vond plaats op Soi Huadon 8 in het tambon Nong Kae van Hua Hin.

De politie van Nakhon Pathom ontdekte dat Arthit op reis was naar de markt in de buurt van Phra Pathom Chedi. De agenten planden een actie, waarbij de verdachte werd gelokaliseerd en gearresteerd. 

Khun Arthit werd vervolgens voor officiële behandeling naar het politiebureau van Nakhon Pathom gebracht en vervolgens overgedragen aan het provinciale politiebureau van Hua Hin voor verdere gerechtelijke procedures

Olleke Bolleke in Hua Hin

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!