Glurende “tomboy” in Phuket ontsnapt aan een lynchpartij!

PHUKET:- Een Thaise man die betrokken was bij een Peeping Tom-incident in Phuket, kon ternauwernood ontkomen aan een lynchpartij. Hij vluchtte van de plaats delict en liet zijn motor en verschillende spullen achter, waaronder damesondergoed, condooms, een komkommer en drugsattributen.

Een andere Thaise man deelde het incident op sociale media, dat afgelopen woensdagavond plaatsvond. Hij plaatste de gluur partij, om de lokale bevolking in het tambon Pa Klock, te waarschuwen. De man legde uit dat hij en zijn vrienden getuige waren geweest van de “Peeping Tom” die in het toilet van een vrouw gluurde.

De vrouw schreeuwde om hulp en haar moeder zocht hulp bij de man en zijn vrienden die zich bij het huis van het slachtoffer verzamelden. 

De man uploadde een video van de confrontatie met de verdachte in de post, In de video zetten de lokale bewoners de verdachte onder druk om te bekennen, maar hij ontkende enig vergrijp. Hij beweerde dat hij geen kwade bedoelingen had en gewoon op zoek was naar een toilet omdat hij moest “poepen”. 

Om de videoclip te bekijken, klik HIER!

Ondanks zijn smeekbeden om begrip, vond de groep zijn uitleg niet overtuigend.

Plotseling sloeg een man de verdachte in het gezicht, wat hem ertoe aanzette om te vragen of hij meer mocht uitleggen. Terwijl hij sprak, trapte een andere man hem in zijn nek en bleef hem aanvallen totdat hij vluchtte en zijn motor achterliet.

Sommige internetgebruikers betoogden dat de man, ongeacht zijn daden, niet had mogen worden aangevallen en aan de politie had moeten worden overgedragen. De persoon die de video deelde, verdedigde zichzelf en zijn vrienden en suggereerde dat die critici op dezelfde manier zouden hebben gereageerd als het hun dierbaren waren geweest.

Een politieagent arriveerde later om het voertuig van de verdachte te onderzoeken. De politie en de lokale bevolking vonden een komkommer en condooms in de motormand, damesondergoed in een plastic zak en drugsgereedschap in een zwarte tas.

De politie heeft de verdachte nog niet gevonden en heeft geen verdere details over hun onderzoek bekendgemaakt.

Olleke Bolleke in Pattaya

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!