Tomboy, net uit de gevangenis van Nong Pla Lai! gearresteerd voor het stelen van een gasfles in Pattaya

PATTAYA:- Een Thaise tomboy in Pattaya werd gearresteerd wegens het stelen van een gasfles. De politie ontdekte dat ze nog steeds een elektronische enkelband droeg nadat ze onlangs uit de gevangenis was vrijgelaten.

De politie van Banglamung erin de 30-jarige Khun Rotsukon, ook bekend als Madame Mai, te arresteren nadat ze vermoedelijk een groene gasfles van 4 kilogram had gestolen uit een plaatselijk restaurant in Nongyai, net onder de rook van  Pattaya. De arrestatie vond plaats in een huis aan Soi 12, in het tambon Naklua.

De arrestatie volgde op een melding van een diefstal uit een restaurant in Somtum. Madame Mai, wier familienaam door de politie werd verborgen, werd vastgelegd op een beveiligingscamera die op een motorfiets aankwam, de gasfles pakte en wegreed.

Nadat de restauranteigenaar een klacht had ingediend, slaagde de politie er snel om Mai te identificeren en haar woonplaats te lokaliseren. Bij inspectie vonden ze de gestolen gasfles verborgen naast het bed van de verdachte, samen met de kleding die ze droeg tijdens het incident. Bovendien droeg de verdachte nog steeds een elektronische enkelband, wat aangeeft dat ze net uit de gevangenis was vrijgelaten.

Na een antecedentenonderzoek ontdekte de politie van Banglamung dat Madame Mai eerder was gearresteerd wegens fraude en op borgtocht was vrijgelaten met een elektronische bewakingsarmband om haar locatie te volgen. 

Sinds haar vrijlating was ze ook betrokken bij verschillende diefstallen van elektriciteitsdraden en wasmachines die op muntjes werkten in en rond Banglamung, aldus de politie.

Madame Mai beweerde echter dat ze de gasfles had meegenomen om ermee te koken, maar ze werd door de politie aangehouden voordat ze hem kon gebruiken. Op het moment van de aangifte zit ze nog steeds in voorlopige hechtenis.

Olleke Bolleke in Pattaya

Tags:

Eén gedachte over “Tomboy, net uit de gevangenis van Nong Pla Lai! gearresteerd voor het stelen van een gasfles in Pattaya”

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!