UPDATE | De opening van de Pha Sadet-tunnel ging gisteren gepaard met rook en stankproblemen

SARABURI:- Gisteren werd de Pha Sadet Tunnel plechtig geopend. Met een lengte van 5,41 kilometer en een hoogte van 7 meter heeft deze tunnel de titel van de langste spoortunnel van Thailand te zijn.

Gelegen tussen Map Ka Bao Station en Hin Lap Station, was de tunnel bedoeld om een ​​nieuw tijdperk van spoorverbindingen in te luiden. Maar de eerste dag bracht onverwachte problemen.

Lees ook> https://ollekebolleke.info/morgen-rijdt-de-eerste-trein-door-de-langste-tunnel-van-thailand/

De opening van de Pha Sadet-tunnel, die gisteren officieel werd geopend voor passagiers, werd ontsierd door een kritiek incident. Volgens rapporten van een buitenlandse gebruiker op de Facebook-pagina ‘Liam Probine’ werd een sterke dieselgeur gedetecteerd op sneltrein 71 die door de nieuwe tunnel reed.

In een bericht in de groep “Asian Train Guide” meldde de reiziger dat hij dieselrookresten op zijn mobiele telefoonhoesje en armband had ontdekt.

De man beschreef dat er tijdens het passeren van de tunnel wolken oliestof ontstonden, die de luchtkwaliteit ernstig aantasten. Hoewel de passagier tegenover hem een ​​mondkapje kreeg, had niet iedereen het geluk een dergelijke beschermende maatregel te krijgen.

De slechte luchtkwaliteit en rook zorgden voor bezorgdheid onder de passagiers, waardoor de eerste reis van de Pha Sadet-tunnel een onvoorziene test van de nieuwe infrastructuur werd.

Dit incident roept vragen op over de luchtcirculatie en veiligheidsmaatregelen in de Pha Sadet-tunnel. De buitenlandse gebruiker zei dat ze een meer gedetailleerde video zouden vrijgeven waarin de omstandigheden in een andere tunnel worden gedocumenteerd om meer informatie te verschaffen.

Deze rapporten kunnen extra inzicht bieden in de uitdagingen waarmee tunneloperaties worden geconfronteerd. De langste tunnel van Thailand: Pha Sadet-tunnel gaat open – berichten over slechte luchtkwaliteit.

De incidenten in de Pha Sadet-tunnel zijn een indicatie van mogelijke uitdagingen bij de introductie van nieuwe infrastructuurprojecten. De kritische recensie van gebruiker Liam Probine op Facebook heeft de aandacht gevestigd op de problemen die gepaard gaan met tunnelgebruik.

Het valt nog te bezien hoe de relevante autoriteiten en exploitanten op deze rapporten zullen reageren en of zij maatregelen zullen nemen om de luchtkwaliteit in de tunnel te verbeteren.

Olleke Bolleke in Pattaya 

Tags:

Eén gedachte over “UPDATE | De opening van de Pha Sadet-tunnel ging gisteren gepaard met rook en stankproblemen”

  1. Een diesel door een tunnel? lang geleden toen ik mijn vrachtwagen rijbewijs haalde werd mij al verteld dat je in de tunnel je raampjes dicht moet doen ….

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!