Politie Pattaya lanceert opnieuw een “harde” actie tegen motorvandalen uit het Midden-Oosten in de stad

PATTAYA:- Verschillende senior-politieagenten, werkzaam op het hoofdpolitiebureau van Pattaya hebben een controlepost opgezet om een ​​groep voornamelijk buitenlanders uit het Midden-Oosten af ​​te schrikken die voor overlast zorgden door rond te racen met motorfietsen en daarbij ook nog eens luid te toeteren, dit tot ergernis van de omwonenden.

De actie vond gisteravond plaats, deze “wijze” politieagenten verschanste zich bij de ingang en het einde van Soi Yensabai in Zuid-Pattaya, met als doel de buitenlanders ervan te weerhouden de Thaise verkeersregels te overtreden en wanordelijk gedrag te vertonen

De politie trof ongeveer vijftig buitenlanders aan die op een motorfiets reden op de soi, en toen ze de politie ontwaarde, draaiden een groepje snel de motorfiets om en ontkwam aan arrestatie. Maar. die niet konden ontsnappen, werden door de politie aan een controle onderworpen, die ontdekte dat de meesten op gehuurde motorfietsen reden, waarbij grotendeels de uitlaten aangepaste hadden om harde geluiden te creëren. Als gevolg hiervan werden meer dan tien motorfietsen in beslag genomen omdat de huurder niet over de juiste vergunningen beschikt, verzekering of andere documentatie beschikt.

De politie van Pattaya zei dat de voertuigen op kosten van de rechtmatige eigenaren worden gemodificeerd voordat ze op grond van de Thaise Verkeerswet hebben betaald, niet allean dat, ook voor verhuur aan mensen zonder de juiste papieren en voor het terugbrengen in de oorspronkelijke staat van de motor, moet de portemonnee getrokken worden.

Uit rondgang bleek dat verschillende vandalen getracht hadden de politie met 2.000-3.000 baht om te kopen om hun in beslag genomen motorfietsen vrij te geven. Dit werd resoluut geweigerd en kregen de boodschap om de volledige verkeersboetes te betalen, zoals vereist door de wet.

Olleke Bolleke in Pattaya

Tags:

Eén gedachte over “Politie Pattaya lanceert opnieuw een “harde” actie tegen motorvandalen uit het Midden-Oosten in de stad”

  1. Ja dat tutteren is heel gewoon bij dat volk als er niet getutterd wordt is het niet leuk, hetzelfde als de voetbal clubs uit hun vaders thuisland winnen het tutteren blijft de hele avond doorgaan…

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!