🎥 | Jonge BMW eigenaar in Bangkok voelt zich misprijst en laat dat weten ook

BANGKOK:- Een BMW-eigenaar voerde een uniek protest uit nadat hij onlangs grof door de BMW-verkopers bij een dealer in de wijk Lat Phrao erg laatdunkend werd behandeld.

Dit terwijl de jongeman op zoek was naar een nieuwe BMW bolide. Hij vertelde dat toen hij de chique showroom binnenliep de aanwezig verkoper gewoon met elkaar bleven kwebbelen en hem volkomen negeerde, terwijl hij op zoek was naar een nieuwe BMW. 

Het verkooppersoneel begon hem op afstand uit te lachen, en dat er maar één verkoper naar hem keek, toen hij vertelde dat hij al een redelijk nieuwe BMW bezat.

Hij voelde zich in zijn eer gekrenkt en vroeg hen naar de naam omdat hij een klacht bij de directie wilde indienen, maar geen van hen was bereid de naam te geven.

Daarom besloot hij een videoclip op te nemen waarin hij in zijn BMW reed met vier stofbezems aan de achterkant van zijn auto gebonden met het bord “straatveegvoertuig”, en reed daarmee verschillende keren langs de showroom in de wijk Lat Phrao.

Het is echter onduidelijk of hij verkeersregels heeft overtreden.

Olleke Bolleke in Pattaya

Tags:

Eén gedachte over “🎥 | Jonge BMW eigenaar in Bangkok voelt zich misprijst en laat dat weten ook”

  1. Goeie actie heb mezelf ook wel eens geërgerd aan dat soort verkopers… Kom je in een driedelig pak binnen staat de koffie al klaar, kom je in spijkerbroek en t-shirt binnen kijken ze je niet eens aan

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!