Cha-Am Beach is berendruk met toeristen ondanks virale TikTok-beweringen 

HUA HIN:- Recente rapporten van lokale functionarissen hebben een virale TikTok-video ontkracht waarin werd beweerd dat Cha-am Beach verlaten oord was, dat verstoken was van toeristen.

De video, geplaatst door gebruiker “tetee1217”, toonde lege strandstoelen en een rustige kustlijn, wat aanleiding gaf tot wijdverbreide bezorgdheid en speculatie over de toestand van het toerisme in het gebied.

De video, die snel viraal op sociale media en door de Thaise media uitgebreid werd uitgemeten, liet beelden zien van de strand Cha-Am op een ogenschijnlijk rustige zondag. De gebruiker uitte zijn schok over de lege scène, waardoor veel kijkers gingen speculeren over de redenen achter het schijnbare gebrek aan bezoekers.

Hoe dan ook, dit was verschillende instanties een reden om het strand te bezoeken. Echter dit bezoek bracht echter een andere realiteit aan het licht. Deze week heeft Luitenant-generaal Saksira Phuak-am, commandant van de toeristenpolitie, samen met lokale functionarissen en vertegenwoordigers van het bedrijfsleven een kijkje genomen op het strand van Cha-am.

Ze ontdekten dat de video aan het eind van de middag was gemaakt, rond de tijd dat de strandstoelen werden ingepakt, wat de indruk wekte van een verlaten strand.

De loco-burgemeester van de gemeente Cha-am, Khun Sripet Inpnantang, verklaarde dat het strand doorgaans een gestage stroom toeristen en onderwijsgroepen kent. Hij verzekerde dat de beweringen van een verlaten Cha-am-strand ongegrond waren. “Vooral in de weekenden bezoeken veel toeristen het strand, en lokale bedrijven hebben de handen vol aan het bedienen van de toeristen. Hotels en accommodaties worden vaak geboekt”, zo voegde Khun Sripet eraan toe.

Olleke Bolleke in Pattaya

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!