De politie op het in Zuid-Thailand gelegen eiland Koh Samui identificeert een verkrachter van een Oekraïense vrouw

KOH SAMUI:- Een Thaise man die ervan wordt verdacht een Oekraïense vrouw op Koh Samui te hebben verkracht, is gistermiddag gearresteerd. Hij beweert dat hij de vrouw op geen enkele manier heeft gedwongen of bedreigd.

Afgelopen zaterdag liet de 32-jarige Oekraïense vrouw op het politiebureau van Bo Phut een proces-verbaal opmaken, waarin zij verklaarde dat ze op 8 juli rond 9.00 uur op Thong Son Beach door een Thaise man was verkracht. 

Vervolgens gaf politiekolonel, Den Duang Thongsrisuk, hoofdinspecteur van het politiebureau van Bo Phut, het onderzoeksteam en de misdaadbestrijdingseenheid van het politiebureau van Bo Phut, de opdracht om onderzoek te doen en de dader te traceren. Op basis van camerabeelden werd een verdachte geïdentificeerd en het slachtoffer bevestigde zijn identiteit.

Later trof  de politie de verdachte voor een supermarkt in het tambon Bo Phut, op zijn motorfiets aan.

Ze identificeerden zichzelf als politieagenten en dienden op 14 juli een arrestatiebevel in van de provinciale rechtbank van Koh Samui.

De 32-jarige Oekraïense vrouw leidde de politie naar Thong Son Beach op Koh Samui om de locatie aan te wijzen waar ze seksueel is misbruikt.

De Thaise verdachte, Nattapong genaamd, 27 jaar oud, uit het Tambon Khlong Wan uit de provincie Prachuap Khiri Khan, stemde ermee dat de politie zijn kamer kwam onderzoeken, daar nam de politie de kleding in beslag die hij op de dag van het incident droeg. Vervolgens werd hij voor verhoor naar het politiebureau van Bo Phut gebracht.

Nattapong gaf toe de dader te zijn en alleen te handelen, maar beweerde dat het slachtoffer ermee had ingestemd en dat hij haar op geen enkele manier had gedwongen of bedreigd.

Het politieonderzoeksteam beschuldigde Nattapong ervan ‘een andere persoon te hebben verkracht door middel van bedreigingen, het gebruik van geweld terwijl de andere persoon zich in een staat bevindt die zich niet kan verzetten, of door ervoor te zorgen dat de andere persoon hem voor iemand anders aanziet’. 

Hij werd voor gerechtelijke stappen overgedragen aan de onderzoeksfunctionaris van het politiebureau van Bo Phut.

Olleke Bolleke in Pattaya

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!