Vanaf vandaag mogen huisdieren in de Thaise hoofdstad Bangkok gratis mee met de Airport Rail Link

BANGKOK:- De Airport Rail Link biedt passagiers vanaf vandaag de mogelijkheid om honden, katten, vissen en vogels mee te nemen. Maar de huisdieren moeten wel in kooien of tassen worden gehouden en mogen in de trein niet losgelaten worden, zo hebben de treinautoriteiten aangekondigd.

Passagiers met huisdieren mogen alleen rijden in rijtuigen die bestemd zijn voor mensen die met hun huisdieren reizen. Op weekdagen mochten huisdieren van 10.00 uur tot 15.00 uur en van 20.00 uur tot middernacht in de trein rijden. In het weekend zijn huisdieren de hele dag toegestaan.

De verbindingsautoriteiten zeiden dat één passagier met één auto of één hond tegelijk of één zakje met een vis of één kooi met vogels of vogels mag reizen.

De huisdieren in de treinen mogen niet meer wegen dan 10 kilo, en hun kooi of tas mag niet groter zijn dan 35 centimeter breed, 56 cm hoog en 36 cm diep.

De passagiers moeten de kooi of tas van hun huisdieren tijdens de rit altijd dragen of vasthouden en mogen de kooi of tas niet op een andere stoel plaatsen.

Olleke Bolleke in Pattaya 

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!