Pattaya organiseert het Thailand Strandvoetbal kampioenschap 2024

PATTAYA:- Het gemeentebestuur van Pattaya maakt zich op om Thailand Strandvoetbal kampioenschap 2024 te organiseren, dat zal plaatsvinden van 27 juli tot 28 september 2024 op Jomtien Beach, tegenover het Now Hotel.

Het kampioenschap is een gezamenlijke inspanning van stad Pattaya en de Voetbalbond van Thailand (FAT), met als doel het sporttoerisme te bevorderen en de lokale economie te stimuleren. Het evenement heeft ook tot doel de reputatie van Pattaya als bestemming voor sporttoerisme te versterken.

Afgelopen dinsdag werd er een bijeenkomst gehouden in het stadhuis van Pattaya om de voorbereidingen voor het toernooi te bespreken. De bijeenkomst erkende de lopende bouwwerkzaamheden op Jomtien Beach voor een drainage- en landschapsproject.

Om de veiligheid van de deelnemers te garanderen, zullen functionarissen van de relevante instanties een inspectie van de evenementenlocatie uitvoeren en samenwerken met de FAT om het toernooischema en de locatieregelingen af ​​te ronden voordat het evenement wordt gehouden.

Olleke Bolleke in Pattaya

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!