Schokkend tafereel in Noord-thailand Chinese toerist kleedt zich uit bij een parkeergarage van een bekende universiteit in Chiang Mai

CHIANG MAI:- In deze noordelijk gelegen hoofdstad vond gisteren een schokkende gebeurtenis plaats waardoor zowel voorbijgangers als studenten van de “rel” raakten. Een Chinese toeriste en haar partner werden naakt en zonder enige schaamte in de parkeergarage van een bekende universiteit gesignaleerd.

De twee toeristen bleken midden in de parkeergarage betrokken te zijn bij een seksuele handeling, wat grote opschudding veroorzaakte onder voorbijgangers en passerende studenten. De autoriteiten werden onmiddellijk gewaarschuwd om een ​​einde te maken aan dit zedendelict.

De politie vermoedt dat de vrouw onder invloed was van cannabis en daardoor de controle over haar gedrag verloor.

Foto’s van de naakte Chinese toerist en haar metgezel verspreidden zich snel op sociale media. De twee leken zich ongegeneerd uit te kleden midden in de parkeergarage van de universiteit en een intieme daad te verrichten. Er was grote verontwaardiging onder voorbijgangers, waaronder verkopers, bewoners en studenten.

Veel mensen konden niet geloven wat ze zagen en vroegen zich af wat dit tafereel betekende en waarom de twee geen schaamte toonden.

Vanwege de publieke verontwaardiging werd onmiddellijk contact opgenomen met de autoriteiten. Veiligheidstroepen en politie brachten dekens en paraplu’s mee om de twee toeristen te bedekken.

Een lokale straatverkoopster gaf aanvullende details. Ze vertelde dat de twee Chinese toeristen de dag ervoor, rond 17.00 uur, gebakken rijst bij haar bestelden zonder vlees, alleen met eieren, en vervolgens onder een boom bij de parkeerplaats gingen zitten om te eten.

Kort daarna kleedde de vrouw zich volledig uit en begon de man zijn kleren uit te trekken totdat hij daar alleen nog maar in zijn onderbroek stond.

De autoriteiten brachten beide toeristen voor behandeling naar het Maharaj Nakorn Chiang Mai-ziekenhuis. Na een kort onderzoek werden ze echter vrijgelaten omdat er geen ernstige gezondheidsproblemen waren.

Juridische gevolgen en verder onderzoek lopen nog, maar net valt nog te bezien welke juridische consequenties de twee toeristen zullen ondervinden voor hun gedrag en hoe de toeristenpolitie in deze zaak te werk zal gaan.

Olleke Bolleke in Pattaya

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!