Loco-burgemeester van Pattaya inspecteert de werkzaamheden op Jomtien Beach en verwacht geen vertragingen

PATTAYA:- Dee loco-burgemeester van  Pattaya, Khun Manoch Nongyai, bezocht gisteren, het gebied van Jomtien Beach om de voortgang van de bouw te inspecteren en om tegemoet te komen aan de zorgen van lokale bewoners over dr verfraaiing van het strand.

Vergezeld door vertegenwoordigers van de projectaannemer, Dynamic Group Products Co., Ltd., gaf Khun Manoch een update over de status van het project en verzekerde hij het publiek dat de bouw volgens plan verloopt.

Hij zei dat het project, dat eind april 2024 van start ging, tot doel heeft het strandlandschap te verbeteren en terugkerende overstromingen in Pattaya en Jomtien aan te pakken. Momenteel is de constructie voor 10% voltooid, waarbij de aannemer drainagebuizen heeft aangelegd en beton heeft gestort in een gedeelte van 200 meter. 

Manoch legt uit dat de aannemer aan maximaal drie secties tegelijk mag werken, van in totaal 600 meter, om verstoring van het verkeer en de toeristische activiteiten tot een minimum te beperken.

De loco-burgemeester verwachtte dat de bouw vóór de contractuele deadline in 2025 voltooid zou zijn.

Wat de details van het project betreft, het gaat om het installeren van ondergrondse elektrische systemen, nieuwe afwaterings- en verlichtingssystemen, verbeteringen aan trottoirs en bomen, en het aanleggen van afwateringspunten nabij de twee boothellingen.

Ook de parkeerplaatsen worden uitgebreid van de huidige capaciteit van 629 auto’s naar 1,161 auto’s. Bovendien zullen er over het gehele 4 km lange strand van Na Jomtien elektrische draden ondergronds worden aangelegd.

Olleke Bolleke in Pattaya

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!