Het Thammasat-ziekenhuis in Bangkok verontschuldigt zich voor het achterlaten van gaas van 2 meter in de patiënt

BANGKOK:- Het ziekenhuis biedt excuses aan nadat het geval van een kankerpatiënt viraal is gegaan op sociale media, en zegt dat het strengere maatregelen zal treffen. Het Thammasat Universitair Ziekenhuis heeft gisteren een openbare verontschuldiging aangeboden aan een patiënt nadat een arts eerder deze maand een stuk gaas van twee meter lang in haar vagina had achtergelaten terwijl hij haar behandelde voor kanker.

In de verklaring zei het ziekenhuis dat het de volledige verantwoordelijkheid voor de revalidatie van de patiënt op zich zal nemen en maatregelen zal nemen om te voorkomen dat soortgelijke incidenten zich herhalen.

De verklaring kwam een ​​dag nadat de populaire Facebook-pagina van Isor Khayi Khao (schoonzus die nieuws speelt) in een bericht zei dat een vrouw een ernstige infectie had ontwikkeld nadat een Thammasat-arts na de operatie een lang stuk gaas in haar vagina had achtergelaten. .

In de opmerking stond dat de vrouw erachter kwam dat er een stukje gaas in haar zat toen ze hevig hoestte en het eruit gleed. De Facebook-pagina citeerde de vrouw die zei dat het ziekenhuis aanvankelijk had geweigerd haar te behandelen voor de infectie, maar toegaf toen ze dreigde de media te vertellen. Het rapport is sindsdien viraal gegaan.

Het ziekenhuis beweerde ook dat het de patiënt onmiddellijk behandelde toen ze een infectie kreeg en startte een dringend onderzoek naar de zaak.

In de verklaring werd ook uitgelegd dat de patiënt aanvankelijk een behandeling voor de infectie was geweigerd omdat de verantwoordelijke arts haar rechten en haar zaak onjuist had beoordeeld.

Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: ประเทศชาติ

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!