De politie van Hua Hin arresteert een koperdief die zich richtte op villa’s van buitenlanders

HUA HIN:- De politie van Hua Hin heeft een verdachte gearresteerd in verband met een reeks diefstallen gericht op airconditionercompressoren in villa’s in de Tambon’s Hin Lek Fai en Nong Kae.

Tussen 2 juni en 4 juni dienden verschillende bewoners klachten in bij het politiebureau van Hua Hin, waarbij ze meldden dat koperen leidingen die waren aangesloten op luchtcompressoren uit hun eigendommen waren gestolen. De dief, die zich richtte op huizen van buitenlanders of inwoners van buiten de stad, liet plastic hoezen achter terwijl hij de compressoren meenam. De diefstallen vonden plaats in leegstaande huizen of huizen die te koop stonden, waardoor ze een gemakkelijker doelwit waren.

Pol. Kolonel Kampanat Na Wichai, hoofdinspecteur van het politiebureau van Hua Hin, gaf het onderzoeksteam de opdracht om de kwestie onmiddellijk aan te pakken. Op 7 juni identificeerden onderzoekers de verdachte als een 32-jarige airconditionermonteur, woonachtig aan Suksomboon Road in Hua Hin. De verdachte, bekend als Khun A, werd gearresteerd in een huis in de wijk Railway Village met een grote hoeveelheid gestolen koperen leidingen in zijn bezit.

De verdachte bekende de misdaden en verklaarde dat hij op zijn motorfiets onbewoonde of te koop staande huizen had verkend voordat hij de diefstallen pleegde. Hij gaf toe dat hij uit meer dan vijftien huizen in verschillende gebieden had gestolen.

De politie zei dat ze deze zaak bekend maakten om het publieke bewustzijn te vergroten en toekomstige incidenten te voorkomen.

Olleke Bolleke in Centraal-Thailand 
Bron: หัวหินวันนี้

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!