Pattaya is een importante motorshowroom rijker, Ducati-showroom werd onlangs officieel geopend

PATTAYA:- Eerder deze week organiseerde de Watchara Group, die ook Triumph-motorfietsen, Scomadi-scooters, Yamaha-bootmotoren en WaveRunner- merken in Pattaya distribueert, een groots openingsfeest van zijn nieuwe Ducati-filiaal.

Ongeveer 400 lokale en buitenlandse bezoekers namen deel aan de festiviteiten en bezochten de nieuwe Ducati-showroom, gelegen in het Watchara Complex aan Sukhumvit Road, net na het knooppunt Thepprasit richting Sattahip.

De bezoekers genoten van een gevarieerd programma met vele hoogtepunten en bezichtigden de talrijke tentoongestelde Ducati-motoren.

Voor het innerlijke van de mens werd het Bikers Café Thailand uit Sattahip ingehuurd. Het favoriete restaurant met motorthema aan de oostkust trakteerde bezoekers op heerlijke hapjes en verfrissende drankjes, terwijl de MotoGP-race in Italië live op een groot scherm werd uitgezonden.

Let op: In juli en augustus zal The Bikers Café Thailand nog twee evenementen organiseren met het motormerk Ducati:
• Zondag 28 juli 2024: Italian Bike Meet @ The Bikers Café Thailand, Sattahip, met verschillende Italiaanse motormerken en zes tot zeven Ducati-modellen om te proefrijden.
• Donderdag 8 augustus 2024: Excursie naar de nieuwe Ducati-fabriek in Rayong. De gedetailleerde informatie over dit evenement, inclusief registratieprocedures, zal tijdig door The Bikers Café Thailand bekend worden gemaakt.

Olleke Bolleke in Pattaya

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!