De toeristenpolitie van Pattaya hield een brandoefening

PATTAYA:- De toeristenpolitie in Pattaya heeft gisteren een grootschalige brandoefening gehouden om zich voor te bereiden op mogelijke noodsituaties.

Om 13.00 uur begon de gesimuleerde brandoefening onder leiding van kolonel Piyapong Ensan, sectiechef van de Vierde Groep, van de Toeristenpolitie. Hij werd gesteund door kolonel Supharat Meepricha en kolonel Apichat Jarurak, eveneens van zijn eenheid.

De oefening had tot doel het vermogen van agenten te testen om te reageren op branden in het afdelingsgebouw en hun vaardigheden in het omgaan met dergelijke noodsituaties te verbeteren. Naast de politieagenten waren ook specialisten van de afdeling Civiele Bescherming van Pattaya City betrokken, die hun kennis en brandbestrijdingstechnieken inbrachten.

Bijzondere aandacht werd besteed aan de gecoördineerde samenwerking tussen politiekorpsen en brandweerteams. De experts demonstreerden effectieve brandbestrijdingswerkzaamheden en evacuatiestrategieën om in geval van nood snel en veilig te kunnen reageren. Dergelijke praktische oefeningen zijn van cruciaal belang voor het waarborgen van de veiligheid van agenten, burgers en bezoekers van Pattaya.

Het regelmatig uitvoeren van brandoefeningen is een belangrijk onderdeel van de veiligheidsstrategie van de toeristenpolitie van Pattaya, die tot doel heeft een hoog niveau van paraatheid in noodsituaties te garanderen en het risico op schade en letsel te minimaliseren.

Olleke Bolleke in Pattaya
Bron: พีอาร์พัทยา

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!