Thailand gaat terug in de prehistorie als decor voor Jurassic World 4

BANGKOK:- Thailand gaat het decor worden voor het nieuwste deel van de wereldberoemde Jurassic Park-serie, ‘Jurassic World 4’. Volgens Khun Jaturon Phakdeewanit, directeur-generaal van het Thaise Ministerie van Toerisme, zullen de opnames plaatsvinden in verschillende delen van het land in de periode van 13 juni tot 16 juli 2024. Tot de geselecteerde locaties behoren niet alleen de bruisende hoofdstad Bangkok, maar ook pittoreske plaatsen als Krabi, Trang, Phang Nga, Phuket en Chiang Mai.

Dit grote filmproject zal naar verwachting 650 miljoen baht in de Thaise schatkist brengen. Een aanzienlijke financiële impuls die bedrijven in de sectoren materiaalverhuur, accommodatie, zaalverhuur, transport en cateringdiensten aanzienlijk zal ondersteunen.

Een andere stimulans om voor Thailand te kiezen is het lucratieve stimuleringsprogramma van de overheid voor buitenlandse filmproducties. Dit programma biedt een aantrekkelijke korting van 20 procent aan internationale filmprojecten die meer dan 100 miljoen baht in het land investeren.

Een van de belangrijkste filmlocaties zal de indrukwekkende Huai To-waterval in het Khao Phanom Bencha National Park in de provincie Krabi zijn. Het productieteam is van plan hier minimaal een week door te brengen. De verantwoordelijken van het nationale park treffen al de nodige voorbereidingen om ervoor te zorgen dat het filmen soepel verloopt.

De keuze voor Thailand als filmlocatie benadrukt niet alleen de natuurlijke schoonheid en diversiteit van het land, maar benadrukt ook het groeiende belang ervan als mondiaal land

Olleke Bolleke in Thailand
Bron: รวบรวมสื่อไทย

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!