Politie Pattaya laat studenten push-ups doen in plaats van de boete voor een verkeersovertreding te laten betalen 

PATTAYA:- Niet dat deze manier van een bekeuring te betalen nieuw is, heeft de verkeerspolitie van Pattaya gemeend deze inning weer uit de kast te halen, en straft de jeugd middels push-ups op straat te doen, in plaats van een boete uit te delen. Ook kregen ze instructies over de verkeersregels.

Deze voorstelling werd vertoond na klachten van burgers dat veel motorfietsen ondanks het verbod gebruik maakten van de Sukhumvit-tunnel nabij de Pattaya Klang, wat mogelijk gevaarlijke ongelukken veroorzaakte. 

Lees ook> https://ollekebolleke.info/politie-pattaya-zet-alle-motorovertreders-die-door-de-sukhumvit-tunnel-karren-direct-aan-de-kant/

Het bureau voor openbare veiligheid voerde vervolgens samen met de verkeerspolitie van het politiebureau van Pattaya een controleoperatie uit. Tijdens deze operatie zijn talloze overtredingen geconstateerd waarbij er illegaal met motorfietsen door de tunnel werd gereden.

De maatregel om de leerlingen te straffen met fysieke oefeningen in plaats van boetes werd gekozen als een educatieve aanpak om niet alleen de jonge weggebruikers te straffen, maar ook om blijvend de aandacht te vestigen op hun wangedrag. 

Burgemeester Poramet prees dit initiatief en benadrukte het belang van verkeersveiligheid en discipline op de wegen.

Olleke Bolleke in Pattaya
Bron: สารวัตรจราจรวิดพื้นสู้กับเด็ก

Tags:

3 gedachten aan “Politie Pattaya laat studenten push-ups doen in plaats van de boete voor een verkeersovertreding te laten betalen ”

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!