De toeristenindustrie van Pattaya wil de stad een andere bestemming geven dan een uitgaansbestemming

PATTAYA:- De particuliere toeristische sector in Pattaya had gisteren een workshop georganiseerd om manieren te bespreken om de stad te herpositioneren als een veelomvattende reisbestemming in een poging verder te gaan dan haar huidige perceptie als centrum voor nachtleven en entertainment.

De workshop bracht vertegenwoordigers van acht toeristenverenigingen en vier toerismeclubs samen, samen met grote touroperators in de stad Pattaya en de provincie Chonburi. Overheidsfunctionarissen van de Chonburi Provinciale Toerisme- en Sportadministratie, de Chonburi Provinciale Administratieve Organisatie, Pattaya City, Pattaya Municipality en U-Tapao Airport woonden ook de workshop bij.

De voorzitter van de Chonburi Tourism Federation, Khun Thanet Supasahatsarungsi, verklaarde dat Pattaya aanzienlijk is getransformeerd ten opzichte van het verleden, omdat de stad nu verschillende attracties biedt die geschikt zijn voor alle soorten bezoekers, inclusief gezinnen.

De stad heeft ook tal van sportfaciliteiten, zoals meer dan 20 golfbanen van wereldklasse binnen een straal van 30 kilometer. Daarnaast heeft Pattaya luxe winkelcentra, spa’s en internationale restaurants. Thanet verklaarde echter dat het jammer is dat het publieke imago van de stad nog steeds grotendeels beperkt blijft tot het nachtleven en entertainment.

Om deze perceptie aan te pakken, verklaarde Thanet dat hij besloot deze workshop te organiseren om nieuwe marketingstrategieën te bedenken. Het doel is om het andere toeristische aanbod van Pattaya en Chonburi te promoten, zoals de charme van het bezoeken van kleine steden en het zien van het traditionele Thaise leven zoals Sri Racha, Bang Saen en Phanat Nikhom.

Toerismefunctionarissen willen mensen die voor het nachtleven komen ook aanmoedigen dat activiteiten zoals het bezoeken van tempels en religieuze attracties, stranden, eilanden, traditionele Thaise culturele attracties, drijvende en traditionele markten, en het ervaren van traditionele Thaise muziek en shows net zo lonend kunnen zijn. en spannend als het nachtleven en feesten. Meer leren over de Thaise cultuur, de Thaise taal en het Thaise leven zou een prioriteit moeten zijn boven het nachtleven, aldus toeristenfunctionarissen.

De ideeën die uit de workshop zijn verzameld, zullen worden gedeeld met overheidsinstanties, zodat Pattaya hopelijk door reizigers zal worden erkend vanwege meer dan alleen het nachtleven, zo concludeerde Khun Thanet.

Olleke Bolleke in Pattaya
Bron: ข่าวพัทยา

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!