Kinderen in de hoofdstad van Bangkok mogen tot het einde van het jaar gratis met de elektrische bus door de stad toeren 

BANGKOK:- Om de financiële lasten voor ouders tijdens het nieuwe schooljaar te verlichten, heeft Thai Smile Group een welkom initiatief aangekondigd: kinderen tot 12 jaar mogen tot 31 december gratis met de elektrische bussen van het bedrijf rijden. 

Deze actie werd zeer recentelijk door de exploitant in Bangkok aangekondigd en heeft tot doel de kosten van levensonderhoud te verlagen en het gebruik van duurzaam vervoer te bevorderen.

Khun Kulpornphat Wongmacharpinya, de CEO van Thai Smile Group, legde uit dat het aanbod eind deze maand in werking zal treden bij de start van het nieuwe schooljaar. “We willen gezinnen helpen hun uitgaven te verlagen en tegelijkertijd de voordelen van ons 100 procent elektrische busnetwerk onder de aandacht te brengen”, aldus Wongmacharpinya. De actie is beschikbaar voor alle kinderen die een identiteitsbewijs of studentenkaart kunnen overleggen.

Thai Smile exploiteert een vloot van ongeveer 3.000 bussen die zowel Bangkok als de omliggende provincies bedienen. Normale tarieven voor kinderen liggen tussen de 10 en 25 baht, waardoor deze promotie een aanzienlijke besparingsmogelijkheid voor gezinnen is.

Daarnaast raadt Thai Smile alle passagiers aan om de HOP-kaart te gebruiken. Met deze kaart kun je onbeperkt reizen voor een dagprijs van 40 baht. Voor 50 baht kunnen gebruikers ook profiteren van de elektrische boten van het bedrijf, een andere milieuvriendelijke reisoptie.

Olleke Bolleke in Bangkok 

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!