Nabestaanden van het slachtoffer dat in een 15 meter diep mangat van het elektriciteitsbedrijf Bangkok viel, eist 10 miljoen baht aan smartengeld

BANGKOK:- De media in Bangkok wist te melden dat familieleden van de dodelijk verongelukte man die in een elektriciteitsput in  Bangkok viel, besloten hadden een rechtszaak aan te spannen en eisen 10 miljoen baht als smartengeld van de Metropolitan Electricity Authority ( MEA).

Eerder viel een man, die publiekelijk alleen werd geïdentificeerd als Khun  Kamthorn, in een elektriciteitsput van meer dan 10 meter diep gestapt was. De bewuste put bevindt zich op een verkeerseiland nabij Soi Lat Phrao 49.

Volgens Thaise media vertelden de familieleden van Khun Kamthorn het publiek dat ze excuses van de regering van  Bangkok en MEA hadden gekregen. Diverse andere instanties hadden ook contact met de nabestaanden van het slachtoffer opgenomen inzake compensatie voor het verlies van iemands leven.

De familieleden van het slachtoffer vertelden tegen de reporters dat zij de volledige verantwoordelijkheid eisten, omdat onvoltooide bouwprojecten goed moeten worden beveiligd en niet alleen met multiplex deksel of andere kwetsbare materialen. Het incident had niet mogen plaatsvinden als de betrokken instanties hun werk naar behoren hadden gedaan volgens de wettelijke normen.

De familieleden van het slachtoffer voegden er verder aan toe dat Kamthorn voor zijn twee oudere zussen zorgde, die ziek en oud waren. Niets kan iemands leven compenseren.

Volgens reporters had de familie besloten de MEA aan te klagen voor 10 miljoen baht.

Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: Sanook News

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!