UPDATE | De gereanimeerde Nederlander laat u via Olleke Bolleke weten hoe het met hem gaat

PATTAYA:- Uw nieuwsbeer is erg begaan met het lot van de Nederlandse restaurateur Zacharias Krikke, die in het dorp Bang Saray samen met zijn vrouw restaurant Nings Kitchen uitbaat.

Uw nieuwsbeer wilde zijn razende reporter “Snelle Jelle” vragen om een bezoekje aan Zacharias in het Queen Sirikit ziekenhuis in Sattahip te brengen. Helaas kon hij Jelle niet bereiken, dus vroeg Olleke Bolleke of John Pirovano genegen was om even naar Sattahip te rijden. John kennende deed dat onmiddellijk zodat ik u nu verslag kan uitbrengen over de gezondheid van Zacharias.

Nu, Zacharias is weer bij kennis en redelijk aanspreekbaar, hij vertelde op een hartspecialist uit Bangkok te wachten, die hem verder zou onderzoeken.

Wat betreft het buitenbewustzijn raken, kan Zacharias alleen maar zeggen dat hij bij de Makro duizelig werd en van zijn stokje ging, en in het ziekenhuis weer bij kennis kwam. 

Zacharias vertelde ontzettend dankbaar te zijn voorval hulp van de Thaise matroos en verdere hulpverlenende mensen en uitte hij zijn excuses dat hun restaurant ( Nings Kitchen) nu niet elke dag open is.

Olleke Bolleke wenst Zacharias alle beterschap toe en dat hij weer snel als gastheer in Ning’s Kitchen aanwezig mag zijn.

Olleke Bolleke in Oost-Thailand

Tags:

Eén gedachte over “UPDATE | De gereanimeerde Nederlander laat u via Olleke Bolleke weten hoe het met hem gaat”

  1. Ich.Zacharias, wil jullie graag informeren over de stand van zaken hier, maar niet zonder eerst mijn dank uit te spreken voor het informatieve verslag hier in Olleke Bolleke.
    Die mensen die spontaan levensreddende maatregelen bij de Makro voorgenomen hebben, kan ik nooit genoeg danken. Van hier uit allerbeste dank!
    Respekt en dank ook aan alle mensen in het Queen Sirrikit Hospital die mij altijd vriendelijk en professioneel ter zijde gestaan hebben.
    Mijn dank gaat uit naar John Piravano, die altijd klaar staat als dat nodig is, mijn dank en respect naar Jos Boeters, die altijd weer op de een of andere manier steeds weer daar was als er iets te te helpen was, dank aan Wim Fokkema, die niet alleen vanwege het papierwerk altijd terzijde stond en aan broer Jan, die speciaal uit Chaiyapruck was overgekomen.
    Dank aan iedereen, ik kan ze niet allemaal noemen, die zich betrokken voelden en toonden. Sorry dat ik niet altijd iedereen heb opgemerkt.
    Mij gaat het naar omstandigheden weer bedeudend beter, maar ben nog niet helemaal over de berg. Over een paar dagen…..weken hoop ik weer de oude te zijn.
    En, least but not Ning, die samen met zus Nang mij dag en nacht terzijde gestaan hebben waarbij hun niets te veel was. Ik houd van jullie!!!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!