Pattaya lanceerde een mobiele gezondheidszorgeenheid op het eiland Koh Larn

PATTAYA:- Burgemeester Poramet Ngampichet zette een belangrijke stap in de richting van het vergroten van de toegankelijkheid van de gezondheidszorg en het verlichten van de druk op ziekenhuizen en opende vorige week de tweede installatie van de mobiele gezondheidszorgeenheid in Wat Mai Samran op het eiland Koh Larn.

Dit baanbrekende initiatief is bedoeld om medische en volksgezondheidsdiensten rechtstreeks aan gemeenschappen te leveren, met als doel de overbevolking in ziekenhuizen te verminderen en de financiële lasten te verlichten voor burgers die medische hulp zoeken. Bovendien belooft het economische verlichting door de gezondheidszorggerelateerde uitgaven voor bewoners te verminderen. 

De Mobiele Gezondheidszorgeenheid speelt een centrale rol bij het vergroten van het gezondheidsbewustzijn bij het publiek, waardoor personen hun gezondheidsstatus kunnen begrijpen en preventieve maatregelen kunnen omarmen. Met name de diensten voor sterilisatie en vaccinatie tegen hondsdolheid werden uitgebreid tot katten en honden, waardoor de reikwijdte van het initiatief werd vergroot.

De proactieve gezondheidszorgdiensten omvatten algemene gezondheidscontroles, verstrekking van medicijnen en screenings voor een reeks aandoeningen, waaronder diabetes, hoge bloeddruk, nierziekten, artrose, borstkanker en baarmoederhalskanker. 

Bovendien omvat het initiatief oogonderzoeken en screenings op buikafwijkingen, waardoor een uitgebreide gezondheidszorgdekking in verschillende wijken van Pattaya wordt gegarandeerd.

Olleke Bolleke in Pattaya
Bron: PattayaMail

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!