De kustplaats Pattaya bereidt zich voor op kleurig International Tattoo Convention 2024

PATTAYA:- Burgemeester Poramet Ngampichet kwam deze week samen met leden van de Pattaya Tattoo club in het stadhuis van Pattaya bijeen om de voorbereidingen voor de Pattaya International Tattoo Convention 2024 te bespreken.

De conventie, die gepland staat van 5 tot 6 april in de G Floor van het winkelcentrum Royal Garden Plaza, heeft dit jaar het thema:

Het concept symboliseert de levensverhalen van tattoo-artiesten en weerspiegelt hun transformatie van leerlingen naar ervaren ambachtslieden. Net als vlinders brengen ze levendige tinten in de wereld, waarbij elke streek een fase in hun metamorfose vertegenwoordigt.

Het evenement zal ervaren tattoo-artiesten uit zowel Thailand als de rest van de wereld aantrekken, die samenkomen om hun kunstenaarschap op de huid te demonstreren.

De deelnemers zullen kennis uitwisselen en verschillende tattoo-stijlen verkennen, variërend van historische tradities tot hedendaagse innovaties. Bovendien zullen aspirant-tatoeëerders de kans krijgen om hun talenten tentoon te stellen, waardoor het gevarieerde aanbod van de conventie wordt verrijkt.

Naast de artistieke betekenis dient de conventie ook als een essentieel netwerkplatform voor de Thaise tattoo-industrie, waardoor verbindingen zowel nationaal als internationaal worden bevorderd. Het is een bewijs van de culturele rijkdom van Pattaya, viert het kunstenaarschap dat op de menselijke huid is geëtst en versterkt de allure van de stad als culturele bestemming.

Voor degenen die graag willen deelnemen of stands willen reserveren, kunnen vragen worden gericht aan @PattayaTattooClub op LINE: [https://lin.ee/dpvVz19](https://lin.ee/dpvVz19). 

Alternatief kunnen geïnteresseerden contact opnemen met khun Tum via 097-918 5890 tijdens kantooruren van 9.00 tot 21.00 uur. voor meer informatie over standreserveringen.

Olleke Bolleke in Pattaya
Bron: PattayaMail

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!