Wilde rit van een dronken taxi-chauffeuse eindigt in een bar in Pattaya Oost

PATTAYA:- Een vrouwelijke taxichauffeur gaf toe dronken te zijn nadat ze gistermorgen in alle vroegte chaos veroorzaakt op Khao Talo Road in Pattaya Oost veroorzaakt had.

Aangekomen op de plaats van het ongeval bij de ingang van Soi 10, in het tambon Nongprue, troffen de agenten van het politiebureau van Nongprue een geel-blauwe taxi van de Pattaya Taxi Cooperative met een kentekenplaat van Chonburi aan. De bestuurster, geïdentificeerd als de 42-jarige Siriwan (achternaam niet vermeld), bleek volgens het proces-verbaal onder invloed van alcohol te zijn.

De taxi was in botsing gekomen met twee geparkeerde voertuigen, waaronder een Isuzu D-Max pick-up en een Toyota pick-up, beide geparkeerd langs de kant van de weg. Gelukkig liepen de auto’s slechts lichte schade op.

Khun Chayathorn Srilert, de eigenaar van de beschadigde Isuzu D-Max, vertelde dat hij een oorverdovend lawaai hoorde terwijl hij met vrienden buiten een bar zat. Hij keek geschokt toe hoe de taxi zijn auto ramde en vervolgens een andere geparkeerde pick-up raakte en uiteindelijk tegen de voorkant van de bar tot stilstand kwam.

In een verrassende bekentenis aan de politie van Nongprue bekende khun Siriwan dat ze onder invloed had gereden en onthulde dat een fikse ruzie met haar partner de chaos had veroorzaakt. Ze legde uit dat de botsing met de geparkeerde auto’s plaatsvond tijdens de woordenwisseling, waardoor ze de controle over de taxi verloor en uiteindelijk tegen de bar botste, zo berichtte onze stadsreporter.

De autoriteiten voerden vervolgens bij Khun Siriwan een alcoholtest uit, en er werd verwacht dat er juridische procedures zouden volgen op basis van de bevindingen van het onderzoek en de resultaten van de test.

Olleke Bolleke in Pattaya
Bron: TMN cable tv

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!