Nieuw brugproject in Cha-am moet de veiligheid te vergroten en de lokale economie te stimuleren

HUA HIN:- Het ministerie van Landelijke Wegen maakt zich op om te beginnen met de bouw van een brug over de spoorlijn op de kruising van weg nr. Pho.1001 in Cha-am. De bouw zal in april beginnen, met een verwachte voltooiingsdatum in 2025. Het project heeft een budget van 82,8 miljoen baht.

Het initiatief heeft tot doel de veiligheid te vergroten door het aantal ongevallen terug te dringen, het transport van landbouwgoederen te vergemakkelijken en het toerisme te stimuleren.

Het project omvat de bouw van een brug over de spoorlijn op de kruising van landelijke weg nr. Pho.1001 en snelweg nr. ThLo.4-Ban Thung Kham in de Cha-am.

De brug wordt vervaardigd uit gewapend beton en zal 359 meter lang en 12 meter breed zijn. Het zal beschikken over twee rijstroken om het verkeer in beide richtingen te kunnen verwerken, waarbij elke rijstrook 3,5 meter breed is en wordt geflankeerd door bermen van 2,5 meter breed. Daarnaast omvat het project de aanleg van een asfaltbetonweg die 341 meter lang is en verbinding maakt met de brug. De constructie zal een lengte hebben van 700 meter.

Olleke Bolleke in Centraal-Thailand 
Bron: กรมทางหลวงชนบท กระทรวงคมนาคม

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!