Thaise man slapend aangetroffen in een politiebus van Pattaya

PATTAYA:- Politieagenten van het Tambon Nongprue waren verrast toen ze een Thaise man ontdekte die in hun bij het politiebureau geparkeerde busje een uiltje aan het knappen was. Het bizarre incident zorgde er weliswaar wel voor dat de agenten verbijsterd en bezorgd waren over het welzijn van de man.

Aanvankelijk leek het allemaal mee te vallen, omdat de motor niet draaide en de ramen gesloten waren, maar de situatie nam een ​​raadselachtige wending toen het instinct van de agenten begon op te spelen en voelde dat het niet geheel pluis was.

Toen ze het portier van het busje openden, werden ze begroet met een onverwachte aanblik: een gedesoriënteerde man, naar schatting tussen de 40 en 50 jaar oud, languit liggend met zijn hoofd tussen de armen,  maar wel met de tekenen van zware dronkenschap, met kwijl uit de mond en een niet al te fris uiterlijk. 

Uit verder onderzoek bleek dat dezelfde persoon eerder die dag was aangehouden wegens openbare dronkenschap en rond 10.00 uur uit de cel was vrijgelaten, maar hij was heimelijk een van de geparkeerde politiebusjes ingesloten om daar zijn roes uit te slapen.

Een opgetrommeld reddingsteam handelde snel en vervoerde de man naar het Bang Lamung-ziekenhuis voor onmiddellijke medische hulp, omdat hij al enkele uren geen lucht meer had, waardoor er ernstige zorgen ontstonden over zijn welzijn, zo wist “Snelle Jelle” onze plaatselijke reporter te vertellen.

De autoriteiten onderzoeken nu de omstandigheden rond zijn gedrag en eerdere detentie. 

Nu is het wel zo dat dergelijke voorvallen in Pattaya niet vreemd zijn, zo viel in januari een 28-jarige Indiase toerist in in een afgesloten auto in Pattaya in een diepe slaap. Zijn nietsvermoedende metgezellen hadden geen andere keuze dan de ramen van het voertuig kapot te slaan om hem te wekken.

En jongstleden februari vond een medewerker van restaurant Pattaya Seafood, na zijn dienst een slapende man in zijn zwarte Honda CR-V SUV-auto aantrof die buiten het restaurant geparkeerd stond. Hij zag een Thaise man languit in zijn bestuurdersstoel slapen  en besloot hem ook maar te wekken.

Maar niet lang geleden vond een restaurantmedewerker een Thaise man dood in zijn auto, geparkeerd op Pattaya Sai Sam Road. De overledene was dronken geweest en zijn vrienden hadden hem in de auto met draaiende motor de alcohol laten uitslapen.

Olleke Bolleke in Pattaya
Bron: TMN cable news

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!